Το newsbeast.gr και το Disaronno χαρίζουν σε πέντε τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για τη συναυλία των Burger Project στο Disaronno 5|25 Live Sessions On the Roof.

Το Disaronno σε συνεργασία με τον EnLefko 87.7 φιλοξενεί, στα πλαίσια των 5|25 Live Sessions On the Roof, πρωτοποριακούς καλλιτέχνες σε ζωντανές εμφανίσεις στο Hytra Bar Restaurant στο rooftop της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Τα event αυτά ενσωματώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του παγκόσμιου concept Disaronno Contemporary Terrace, μιας σειράς events που πραγματοποιούνται σε όμορφες «ταράτσες» σε πόλεις όπως Μιλάνο, Βερολίνο και Βενετία.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες, λοιπόν, όπως οι Burger Project θα τραγουδήσουν μπροστά μας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών βραδιών… Disaronno 5|25 Live Sessions On the Roof. Μετά από κάθε live ακολουθεί party με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7 στα deck.

Την γεύση της βραδιάς θα την δίνει το Disaronno Sour, το free welcome cocktail που θα προσφέρεται σε όσους τυχερούς παραβρεθούν στη βραδιά. Ένα από τα εμβληματικά και χαρακτηριστικά ποτά της γειτονικής χώρας, τo Disaronno, το πιο γνωστό Ιταλικό λικέρ στον κόσμο που για πάνω από 500 χρόνια αποτελεί τον «εκπρόσωπο» της Ιταλικής κουλτούρας, θα γίνει το ιδανικότερο συνοδευτικό των 5|25 Live Sessions on the Roof.

Το Disaronno είναι βασισμένο σε μια μυστική μέχρι σήμερα συνταγή του 1525 και ξεχωρίζει χάρη στην πλούσια γεύση του και το μοναδικά ξεχωριστό του άρωμα.

Περιέχει συστατικά από όλο τον κόσμο: βανίλια Μαδαγασκάρης, εκχυλίσματα αμυγδάλων και δυο τύπους καραμέλας. Η υφή του είναι απαλή, το χρώμα του ζεστό κεχριμπαρένιο και το άρωμά του γλυκό και ισορροπημένο και απολαμβάνεται σε δημιουργικά cocktails καθώς σε πιο κλασσικά όπως το πασίγνωστο Disaronno Sour (συνδυασμός γλυκού και ξυνού με Disaronno, φρεσκοστυμμένο λεμόνι και λίγη ζάχαρη).

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου στο Disaronno 5|25 Live Session on the Roof» ζωντανά οι Burger Project και Dj set by Claudia Matola.

Έναρξη: 19.07.2013
Λήξη: 24.07.2013
Δώρο: 5 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Burger Project στο Disaronno 5|25 Live Sessions On the Roof
Νικητές: 5

Οι νικητές

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΚΟΓΚΟΥΑΤΖΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

(Οι νικητές παραλαμβάνουν την πρόσκληση την Πέμπτη 25/07/2013 το αργότερο μέχρι τις 21.30 μ.μ. από τα ταμεία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας)

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0