Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα κράνος AGV Corsa αξίας 750 ευρώ, προσφορά των Papastavrou shops και του newsbeast.gr, το οποίο θα ταξιδέψει στον αγώνα MotoGP στο Mugello της Ιταλίας για να το υπογράψει ο Valentino Rossi!

Το εν λόγω κράνος θα διατεθεί σε έναν τυχερό που θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό του newsbeast.gr, μετά από κλήρωση.

Στην ιδιόχειρη αφιέρωση θα αναγράφεται και το όνομα του τυχερού, γεγονός που το κάνει πραγματικά μοναδικό. Στην υλοποίηση συμμετέχει και το motogranprix.gr και ο Δημήτρης Διατσίδης που θα συναντήσει τον ιταλό σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού ώστε να αποσπάσει την ιδιόχειρη αφιέρωση.

Ο αγώνας στο Mugello είναι ο πρώτος του πρωταθλήματος σε ιταλικό έδαφος, όπου ο Rossi είναι πολύ δυνατός και έχει μοναδικό στόχο την πρώτη του νίκη από το 2010, καθώς θα αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε το κράνος αυτό αποκτά και ιδιαίτερη συλλεκτική αξία.

O διαγωνισμός τρέχει παράλληλα με το Moto Festival και είναι ανεξάρτητος από τις κληρώσεις δώρων που θα πραγματοποιηθούν εκεί.

Το Moto Festival πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου στο χώρο του Auto Festival, στο Πολυδένδρι, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια των Αφιδνών.

Το δώρο το δίνει το newsbeast.gr και τα Papastavrou shops.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπορεί να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός!

Έναρξη: 16.05.2013
Λήξη: 20.05.2013
Δώρο: Κράνος AGV Corsa με ιδιόχειρη υπογραφή του Valentino Rossi
Νικητής: 1
Αναπληρωματικός : 1

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:
ΦΑΛΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αναπληρωματικός νικητής:
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0