Μετά την επιτυχία του 1ου Moto Weekend το 2011, το ανοιξιάτικο αυτή τη φορά, Moto Festival έρχεται να δώσει και πάλι πνοή στο χώρο της μοτοσικλέτας, στον ανανεωμένο χώρο του Αuto Festival.

Το Moto Festival 2013 στις 18 και 19 Μαΐου είναι ένα διήμερο γεμάτο κέφι, δράση, δώρα, μουσική και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, με επίκεντρο τη μοτοσυκλέτα. Το newsbeast.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και θα δώσει το «παρών» στο χώρο με δικό του περίπτερο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η πρόσκληση προς όλους τους φίλους της μοτοσικλέτας είναι ανοικτή, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να αξιοποιήσουν τις προσφορές, να κερδίσουν δώρα και να διασκεδάσουν.

Το κέφι, η δράση, τα δώρα, η μουσική και πάνω απ’ όλα η καλή διάθεση θα είναι στο επίκεντρο για να δημιουργηθεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό που έχει έτσι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο της μοτοσικλέτας σε μια ξεχωριστή διοργάνωση. Μουσική θα συνοδεύει όλη μέρα τον υπαίθριο εκθεσιακό χώρο ενώ τα test rides θα πραγματοποιούνται όλη μέρα υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών του Riding School της Motrac.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης:

– Προβολή live των αγώνων MotoGP της Γαλλίας (Le Mans). O αγώνας θα προβληθεί από τις οθόνες στον χώρο της εκδήλωσης το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου.

– Κληρώσεις με πλούσια δώρα (εξοπλισμός, είδη μοτοσικλέτας, scooter). Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται λαχνοί και θα πραγματοποιούνται καθημερινά κληρώσεις εντός του χώρου. Περισσότερα από 100 δώρα θα κληρωθούν με αποκορύφωμα ένα scooter στην τελευταία κλήρωση της Κυριακής

– Εμπειρία ασφαλούς οδήγησης για τους μικρούς φίλους από 7 ετών με εξειδικευμένο εκπαιδευτή. Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να έχουν μια πρώτη εμπειρία με την μοτοσυκλέτα, πάντα με την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής, εξειδικευμένου προπονητή μοτοσυκλέτας και εκπαιδευτή από το αναγνωρισμένο Riding School του Θανάση Χούντρα.

– Κεντρικό αναψυκτήριο «Χαράς Γεύσεις» με σκίαστρο και τραπεζάκια για στιγμές χαλάρωσης, περισσότερες νοστιμιές και video wall με συνεχείς προβολές.

– Παρουσίαση των μαθητών της ακαδημίας νέων αθλητών μοτοσικλέτας (10-16 ετών) με τα IMR 155.

To Auto Festival βρίσκεται στο 32ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια (Αφιδνών), στο Πολυδένδρι.

Τηλ.επικοινωνίας: 210 3424222, www.motofestival.gr