Οι Tango Por Dos έρχονται για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα για να μας ταξιδέψουν σε ρυθμούς… τάνγκο. Το newsbeast.gr μέσω διαγωνισμού σας προσφέρει εντελώς δωρεάν 10 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε και εσείς το υπερθέαμα του καθαρόαιμου αργεντίνικου τάνγκο στο θέατρο Badminton.

Η παράσταση Puro Tango είναι μια παραγωγή του μετρ Miguel Angel Zotto και είναι αφιερωμένη στους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της τέχνης του τάνγκο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην εποχή των «milongueros», των λαϊκών χορευτών του περασμένου αιώνα που δημιούργησαν το αργεντίνικο τάνγκο.

Ζωντανή ορχήστρα με αργεντινούς δεξιοτέχνες σολίστ, υπέροχα κοστούμια και φωτισμοί, ο τραγουδιστής Claudio Garces, οι εξαιρετικοί τάνγκο χορευτές του Μπουένος Άϊρες και το ασύγκριτο δίδυμο του Migeul Angel Zotto με την αισθησιακή παρτενέρ του Diana Guspero, δημιουργούν ένα υπερθέαμα που θα μαγέψει το κοινό. Αυτό είναι το Puro Tango!

Πάρτε μέρος στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις στην Α’ ζώνη, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ζήστε και εσείς τη μαγεία του αργεντίνικου τάνγκο!

 

   Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

Έναρξη διαγωνισμού: 16/11/2011
Λήξη διαγωνισμού: 17/11/2011
Αριθμός Νικητών: 10

Οι νικητές είναι οι εξής

ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ ΠΟΠΗ
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΥΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΛΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ