Η νέα Mustang GTD είναι εντυπωσιακή και γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή χάρη στην πρωτοποριακή βαφή της, την απίστευτη «Polymimetic Gray», που στην πραγματικότητα είναι εμπνευσμένη από το Terminator και συγκεκριμένα τη δεύτερη ταινία, το «Judgment Day» .

Ο επικεφαλής του τμήματος της Ford, Greg Goodall, μιλώντας στο Motor1, επιβεβαίωσε την ιστορία προέλευσης της βαφής. Όπως υπενθυμίζει το carbuzz.com, στην ταινία Terminator, το ανδροειδές «T-1000» είναι κατασκευασμένο από μια προηγμένη πολυμιμητική νανοτεχνολογία που του επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά σχήματα και ανθρώπους.

Η βαφή που θυμίζει υγρό μέταλλο είναι μόνο μια εκπληκτική πτυχή αυτού του supercar. Καθώς προορίζεται για αγωνιστικό αυτοκίνητο, το GTD έχει γίνει η πιο εντυπωσιακή Mustang που έχει κατασκευαστεί ποτέ .

Μιλάμε για έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,2 λίτρων απόδοσης 800 ίππων, ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων, κατανομή βάρους 50/50 και μια μοναδική στο είδος της διάταξη ανάρτησης ωστηρίου.

Μπορεί να μοιάζει με Mustang, όμως είναι πολλές οι πτυχές αυτού του αυτοκινήτου που διαφέρουν από ένα κλασικό Mustang. Το σίγουρο είναι πως έχει πραγματικές πιθανότητες να πραγματοποιήσει έναν γύρο κάτω των 7 λεπτών στο Nurburgring. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου σίγουρα θα περιμένουν με ανυπομονησία για να πάρουν μια αληθινή γεύση των δυνατοτήτων του.