Οι εργαζόμενοι της Audi θα θυμούνται αυτή την παράδοση οχημάτων για πολύ καιρό, καθώς είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα νέα ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα από το Audi Forum στο Ingolstadt  και να τα οδηγήσουν ως τα κεντρικά γραφεία της FCBayern Μονάχου (η Audi υποστηρίζει την ομάδα από το 2002) στη Säbener Straße, για να τα παραδώσουν προσωπικά στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FCBayern, Oliver Kahn και Andreas Jung υποδέχτηκαν και συναντήθηκαν με τους υπαλλήλους της Audi, ενώ ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο.

Η φετινή επίσημη παράδοση του νέου στόλου οχημάτων δεν έγινε στο Ingolstadt ως συνήθως αλλά στη Säbener Straße στο Μόναχο. Τριάντα υπάλληλοι της Audi απόλαυσαν τη μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν 15 αυτοκίνητα στο Μόναχο και να τα παραδώσουν απευθείας στους επαγγελματίες της FCBayern, κάτι που γίνεται πρώτη φορά για τους παίκτες και τα στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας της Γερμανίας. Τους εργαζόμενους υποδέχτηκαν και συνάντησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FCBayern, Oliver Kahn και Andreas Jung. Αργότερα ο Giovane Élber τους ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο των 80.000 τετραγωνικών μέτρων, δίνοντας τους μια γεύση από τα παρασκήνια των πρωταθλητών Γερμανίας. 

Οι παίκτες και τα στελέχη της FCBayern οδηγούν τώρα τα πλήρως ηλεκτρικά Audi RS e-tronGT1, Q4 e-tron και e-tron Sportback ως εταιρικά αυτοκίνητα. Κατά την παράδοση των αυτοκινήτων παρουσιάστηκε και το πρωτότυπο  RS e-tronGT1 FCBayern με μοναδικό επετειακό χρωματισμό προς τιμή της συμπλήρωσης 20 ετών συνεργασίας. Το μπροστινό μέρος και η οροφή είναι ντυμένα με αυτό το μοτίβο σανα φορούν μια «επετειακή φανέλα» της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στο πίσω μέρος δίνει το έμβλημα της FCBayern Μονάχου που φιλοξενείται εκεί. Κάθε χρονιά τιμάται ως κάτι ξεχωριστό και έχει την δική της ιδιαίτερη θέση σε ένα χρονοδιάγραμμα που είναι διαμορφωμένο σε στυλ διαμαντιού και έχει κόκκινη απόχρωση σε μαύρο φόντο.

Η Audi υποστηρίζει την πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας από το 2002, ενώ είναι μέτοχος της FCBayern München AG από το 2011..