Στο θεαματικό κόσμο της Formula 1 και των οδηγών της κορυφαίας ομάδας Vodafone McLaren Mercedes, Jenson Button και Lewis Hamilton σας προσκαλεί το Johnnie Walker Red Label.

Συνώνυμο με τις έννοιες του δυναμισμού και της πρωτοπορίας, το Νο1 scotch whisky στον κόσμο σας προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση σε πλούσιο υλικό από το πιο συναρπαστικό σπορ του κόσμου, καθώς και μια αυθεντική «Step Inside The Circuit» εμπειρία.

Μέσα από ένα μοναδικό διαγωνισμό, το Johnnie Walker Red Label προσφέρει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να ταξιδέψουν στο Μονακό το Μάιο του 2011, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παγκοσμίου φήμης Grand Prix και να γνωρίσουν από κοντά τους κορυφαίους πιλότους της Vodafone McLaren Mercedes.

Μέσα από τη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook, όπου και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν το «Gold Pass» με το δικό τους, προσωπικό κωδικό, ο οποίος τους θέτει αυτόματα υποψήφιους για το μοναδικό ταξίδι στον ξεχωριστό κόσμο της Formula 1.

Ο διαγωνισμός του Johnnie Walker Red Label θα διεξάγεται, επιπλέον, μέσα από επιλεγμένα νυχτερινά σημεία διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα. Για τους όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook.