Η Ford προχώρησε σε σχεδιαστική ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας, των ικανοτήτων και των προδιαγραφών του Ranger ώστε να είναι το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών – ένα μοντέλο το οποίο προορίζεται για πελάτες σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση βοήθησε τους τεχνικούς να επινοήσουν και εφαρμόσουν λύσεις για την επόμενη γενιά Ranger που οι πελάτες αναζητούν και εκτιμούν περισσότερο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά του δημοφιλούς pick-up που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

Η νέα γενιά Ranger θα αποκαλυφθεί στις 24 Νοεμβρίου, σε ζωντανή μετάδοση από τις 08:00 CET εδώ.

Νίκος Τσάδαρης