Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν για την εκκίνηση του Acropolis Rally 2021 το οποίο επέστρεψε στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και η Χαλκιάς Racing Team είναι έτοιμη για να πάρει εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στα καθίσματα ενός Ford Fiesta R5.

Στη θέση του οδηγού θα βρίσκεται ο Θέμης Χαλκιάς έχοντας στο δεξί μπάκετ τον Ανδρέα Βίγκο στον πρώτο κοινό τους αγώνα. Το Fiesta R5 ανήκει στην τελευταία του εξέλιξη Evo2 και το οποίο προετοιμάζει και υποστηρίζει η RB Motorsport από την Ιταλία. Η συμμετοχή θα προσμετράται στην κατηγορία RC2 που περιλαμβάνει όλα τα αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 / Rally2.

Χορηγοί της συμμετοχής θα είναι για ακόμα μία φορά η Eldon’s A.E.B.E., μία από τις Ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, καθώς και τα λιπαντικά Gulf που εισάγει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα η Eldon’s, ενώ νέος υποστηρικτής θα είναι η κορυφαία ασφαλιστική εταιρία Euroins. 

Το Fiesta R5 είναι “ντυμένο” σε νέα χρώματα και σχεδιασμό που έχει επιμεληθεί η Become Design Studio και έχει υλοποιήσει η Graphcom Digital Printing Solutions. Τέλος για ακόμα μία φορά η συμμετοχή υποστηρίζει το έργο του Συλλόγου “Η ΠΙΣΤΗ”, Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (καρκίνο).