Έως το τέλος Ιουλίου, παραδίδεται στο οδηγητικό κοινό της Θεσσαλονίκης το νέο σημείο στάθμευσης της Cityzen, της μεγαλύτερης εταιρείας σταθμών parking στην Ελλάδα.

Συνολικής χωρητικότητας 81 θέσεων αυτοκινήτων, στην περιοχή Αγ. Δημήτριος, ο χώρος παρέμενε εκτός λειτουργίας τα τελευταία δύο χρόνια, – πράγμα που επιβάρυνε την κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής

Τώρα, – κάτω από τη διαχείριση και τον κορυφαίο εξοπλισμό της Cityzen, ο χώρος αναβαθμίζεται, ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής προς εξυπηρέτηση του κοινού, κάνοντας την ευκολία και ασφάλεια του “touchless parking” γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Cityzen, ως αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του leader στην παγκόσμια αγορά συστημάτων στάθμευσης Designa, τοποθέτησε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας λειτουργίες όμοιες με τα πλέον υψηλών απαιτήσεων ομοειδή έργα της, όπως ενδεικτικά στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο Αεροδρόμιο Χανίων, στα ξενοδοχεία Hilton, President, Intercontinental, ή στα Δικαστήρια Ευελπίδων και στον Πύργο Αθηνών.

Με τον τρόπο αυτό, η περιοχή αποκτά ένα parking ανέπαφων διαδικασιών, 24ωρης εποπτείας από το σύγχρονο και πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου της Cityzen, προσβάσιμο από ΑμΕΑ, προς εξυπηρέτηση τόσο των μόνιμων κατοίκων – όσο και των διερχόμενων οδηγών.

Ουσιαστικό εργαλείο μετάβασης στην νέα εμπειρία parking που παρέχει η Cityzen αποτελεί – η μοναδική στην Ελληνική αγορά εφαρμογή έξυπνων κινητών τηλεφώνων – Cityzen app, μέσω του οποίου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προκράτησης και πληρωμής θέσης ανέπαφα μέσα από το κινητό τους. Παράλληλα, η χρήση του συνεπάγεται ειδικές τιμές και 30% έκπτωση για πλύσιμο ή βιολογικό καθαρισμό του οχήματος, ή έκπτωση 20% επί του κόστους parking, αλλά και κουπόνια συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στους σταθμούς Cityzen που είναι διαθέσιμη η κάθε υπηρεσία.