Το νέο Opel Corsa-e Rally ολοκλήρωσε την πρεμιέρα του σε αγώνα ράλι με εντυπωσιακό τρόπο. Στο Rallye du Touquet, πρώτο γύρο του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ασφάλτου, ο οδηγός δοκιμών σε αγώνες ράλι της μάρκας, Marijan Griebel, και ο συνοδηγός του, Tobias Braun, οδήγησαν το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μετέχει σε αγώνες ράλι ως πλοηγοί μπροστά από περισσότερους από 200 συμμετέχοντες σε συνολικά 11 ειδικές διαδρομές.

Το Corsa-e Rally έπεισε με την ισχυρή απόδοση και την αξιοπιστία του κατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών συνολικού μήκους 131 χιλιομέτρων στους δρόμους της βορειοδυτικής ακτής της Γαλλίας. Επομένως, το ευέλικτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το Rüsselsheim είναι καλά προετοιμασμένο για τον πρώτο γύρο του ADAC Opel e-Rally Cup που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Ιουνίου στο ADAC Rallye Stemweder Berg.

Συνολικά, 14 αυτοκίνητα με ομάδες από πέντε χώρες αναμένονται στην αφετηρία του πρώτου ηλεκτρικού πρωταθλήματος με αυτοκίνητα ενιαίου τύπου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.