Διατηρώντας στο ακέραιο τον εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό του, το Juke επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Nissan στην αγορά των compact crossovers, εισάγοντας μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες τεχνολογίες, με στυλ, και νέα χαρακτηριστικά.

Συνδυάζοντας το ξεχωριστό αλλά και ιδιαίτερο στυλ , τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά και το ιδιαίτερο εσωτερικό με τον ανάλογο εξοπλισμό, το Juke κατάφερε να σημειώσει 500.000 πωλήσεις από το λανσάρισμά του.

Έχοντας ήδη αναγνωριστεί ως πρότυπο σχεδιασμού, το νέο Juke διαθέτει μια σειρά από σχεδιαστικές βελτιώσεις, νέους κινητήρες και τεχνολογίες, αλλά και από ένα ευρύ πρόγραμμα εξατομίκευσης για τον κάτοχό του.

Οι αλλαγές είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν νέα σχεδίαση στο μπροστινό και πίσω μέρος του, με μεγαλύτερη έμφαση τόσο στη premium φινέτσα, όσο και στο σπορ χαρακτήρα.

Επιπλέον, ο νέος μικρότερου κυβισμού DIG-T 115, 1.2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση, οικονομία καυσίμου, αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Την γκάμα των επιλογών συμπληρώνουν ο ανανεωμένος 1.6 λίτρων DIG-T190, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης, ο προηγμένος εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ηχοσυστήματος, η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης και ψυχαγωγίας Connect, το σύστημα Safety Shield, το σύστημα Δυναμικού Ελέγχου της Nissan, καθώς μια νέα ανοιγόμενη, πανοραμική γυάλινη οροφή.

Με το χώρο των αποσκευών να έχει αυξηθεί κατά 40% (έως και 354 λίτρα) στις προσθιοκίνητες εκδόσεις, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τώρα στη διάθεσή τους και μια μεγάλη δυνατότητα: να σφραγίσουν με τη δική τους προσωπικότητα το Juke τους, με ένα νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης που ονομάζεται «Nissan Design Studio» και που προσφέρει μια σειρά από νέα χρώματα, αλλά και εσωτερικά και εξωτερικά αξεσουάρ.

Όλα τα μοντέλα Juke που πωλούνται στην Ευρώπη κατασκευάζονται στην Ευρώπη, στις μεγάλες παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στο Sunderland και πωλούνται σε τιμή, που ξεκινά από τις 17.460 ευρώ, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 17.480 ευρώ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT (117PS) ξεκινά από 16.590 ευρώ, αντίστοιχα.