Η Αudi, ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του Le Mans στην πρόσφατη αγωνιστική ιστορία, καθώς από το 2000 και έπειτα ανεβαίνει αδιάλειπτα κάθε χρόνο στο βάθρο του νικητή (εντάξει, εκτός από δύο φορές!), ντύνεται ιππότης και καλωσορίζει με τον τρόπο που του πρέπει τον αλλοτινό βασιλιά του 24ώρου αγώνα αντοχής, ο οποίος συνεχίζει να κατέχει τα σκήπτρα ως ο πολυνίκης του θεσμού, καθώς τις 16 κούπες της Porsche δεν τις έχει φτάσει ακόμα κανείς!

Η σύγχρονη αγωνιστική ιστορία υποκλίνεται λοιπόν στο ξακουστό παρελθόν, μην παραλείποντας φυσικά να της πετά το γάντι, καθώς μιλάμε για μηχανοκίνητους αγώνες και η αδρεναλίνη τρέχει στο αίμα.

Για να καλωσορίσει λοιπόν πίσω στην επικράτεια του Le Mans την Porsche, το πειραχτήρι αδελφάκι Audi (αμφότερες ανήκουν στη VW) έφτιαξε ένα υπέροχο βιντεάκι με το πρωτότυπο της Audi για το Le Mans να οργώνει τη γερμανική ύπαιθρο, πριν τα καμένα λάστιχα γράψουν το λαμπρό «καλωσόρισες».

Το φοβερό και τρομερό R18 e-tron καλωσορίζει όπως του πρέπει τον θρυλικό γερμανό βασιλιά του Le Mans, ο οποίος έπειτα από απουσία 16 ετών επιστρέφει, και επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη 919 Hybrid! Απολαύστε, αν και θα προτιμούσαμε το «καλωσόρισες» να μην ήταν ψηφιακό εφέ…