Μπορεί η Red Bull να απέχει 141 βαθμούς από τη Mercedes στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν χάνει την πίστη του. Ακόμη κι αν οι 45 βαθμοί του είναι πολύ λίγοι μπροστά στους 122 του Νίκο Ρόσμπεργκ και τους 118 του Λιούις Χάμιλτον.

Η Red Bull αναμένεται να αναβαθμιστεί εν όψει του Grand Prix στην Αυστρία (22/6) και ο παγκόσμιος πρωταθλητής περιμένει να έχει ένα πολύ καλύτερο μονοθέσιο στη διάθεσή του. «Πάμε αγώνα με τον αγώνα. Σίγουρα δεν τα έχουμε πάει καλά τελευταία, αλλά κοιτάμε μπροστά. Μαθηματικά ακόμη έχουμε ελπίδες. Σίγουρα κάναμε πρόοδο κι αυτό δείχνει πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Δεν θα είμαστε στο εγγύς μέλλον φαβορί, αλλά μακροπρόθεσμα όλα μπορούν να συμβούν. Δεν πιστεύω στην κακή τύχη, απλώς θα πρέπει να λύσουμε κάποια προβλήματα», τόνισε ο Γερμανός πιλότος.

Όσο για τις φήμες περί αποχώρησής του από τη Red Bull, είπε: «Πάντα οι δημοσιογράφοι αντιδρούν γρήγορα. Δεν τα έχουμε πάει καλά σε έξι αγώνες μετά από τόσες πετυχημένες σεζόν και ήδη υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον μου. Είμαστε ακόμη η δεύτερη δύναμη στη Formula 1 και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα», πρόσθεσε ο 26χρονος οδηγός.

Πηγή: autotriti.gr