Η BMW δήλωσε ότι στο Φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood θα παρουσιάσει ένα νέο M μοντέλο, ενώ μαζί με αυτό θα λάβουν μέρος στην πίστα οι νέες M3 & M4, καθώς και το νέο i8.

Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, που πραγματοποιείται στο ομώνυμο μέρος της Βρετανίας τον Ιούνιο, η BMW ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο M μοντέλο, αλλά δυστυχώς «πέπλος μυστηρίου» καλύπτει τις πληροφορίες για το ποιο θα είναι το εν λόγω μοντέλο. Πάντως, οι φήμες θέλουν να είναι η επίσημη πρώτη της M4 Convertible, μιας και η cabriolet 4άρα λανσαρίστηκε πρόσφατα.

Παράλληλα, αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι στο συγκεκριμένο event η βαυαρική εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να «δοκιμάσει» τις νέες M3 και M4, καθώς και το νέο i8, το οποίο εκείνο τον καιρό θα κυκλοφορεί και στις αγορές.

Εξάλλου, όσον αφορά τη MINI, στο Goodwood η «αγγλική» εταιρεία θα φέρει το MINI John Cooper Works concept, ενώ γιορτάζοντας την 50η επέτειο της νίκης του Paddy Hopkirk στο Monte Carlo το 1964, θα παρευρίσκεται εκεί και ο νικητής του αγώνα, όπου θα υπογράφει αυτόγραφα και θα απαντά στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.

Πηγή: autotriti.gr