Η Nissan δημοσιοποίησε teaser εικόνα και video για το νέο πρωτότυπο sedan -που θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο τον Απρίλιο- και θα ενσωματώνει μια πιο επιθετική σχεδιαστική γλώσσα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τη Nissan, στο Σαλόνι του Πεκίνου τον Απρίλιο (20 έως και τις 29 Απριλίου 2014) θα αποκαλυφθεί ένα νέο concept με sedan αμάξωμα, το οποίο θα υιοθετεί έναν πιο επιθετικό σχεδιασμό, όπως αναφέρουν οι πηγές μας. Μάλιστα, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στο φως ένα video και μια teaser φωτογραφία για να «προσελκύσει» τα βλέμματα εν όψει της επίσημης πρεμιέρας του εν λόγω μοντέλου.

Περισσότερα όμως στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ οι φήμες θέλουν το νέο concept να είναι η «νοητή» σχεδιαστική συνέχεια του Friend-Me concept, που είχε παρουσιαστεί πέρυσι και του Sport Sedan, που έκανε ντεμπούτο στο Ντιτρόιτ.

Τέλος, η Nissan δήλωσε ότι στο Πεκίνο εκτός του νέου sedan concept προτίθεται να εκθέσει στο περίπτερό της 20 νέα μοντέλα (παραγωγής και πρωτότυπα), ανάμεσά τους και το τριθέσιο BladeGlider Concept, που είχαμε δει και στο Τόκιο.

Πηγή: autotriti.gr