Ο γερμανός κατασκευαστής αυτοκινούμενων τροχόσπιτων παρουσίασε το Nova EB, που φτιάχτηκε πάνω σε ένα Mercedes Sprinter.

Ο σχεδιασμός είναι εδώ βελτιστοποιημένος για τη μεγιστοποίηση του εσωτερικού χώρου, δίνοντας έμφαση στο καθαρό και λιτό design που αφαιρεί εμπόδια για την καλύτερη κυκλοφορία στους χώρους.

Και είναι έξυπνος σχεδιασμός, καθώς ακόμα και τα δύο μονά κρεβάτια του επάνω διαμερίσματος μπορούν να συνδυαστούν σε ένα queen size διπλό.

Από κάτω συναντάμε πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και καθιστικό που μετατρέπεται σε τραπεζαρία. Ατμοσφαιρικός φωτισμός ολοκληρώνει το θαύμα.

Όλα τα υλικά είναι εδώ ανώτερης ποιότητας και το εσωτερικό εξατομικεύεται πλήρως στις προτιμήσεις του πελάτη. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει από μόνιμη τετρακίνηση και επιλογές στον κινητήρα μέχρι ανακατασκευή του εσωτερικού στις εκάστοτε ανάγκες.

Εδώ συναντάμε 10 διαφορετικά χρώματα, 9 επιλογές ξύλου, 127 επιλογές δέρματος και υφάσματος και μια μακρά λίστα εξατομικευμένων προτάσεων.

Αν ο σκοπός είναι να ξεφύγεις από τον δρόμο τον περισσότερο περπατημένο, το La Strada Nova EB είναι μια καταπληκτική λύση για να χαρούν δύο άνθρωποι τις ομορφιές της φύσης. Χωρίς να πρέπει να θυσιάσουν καμία άνεση.

Το Nova EB των 6,99 μέτρων βραβεύτηκε μάλιστα για τον σχεδιασμό του με το φετινό και εξόχως περίβλεπτο Red Dot Product Design Award και οι τιμές του στάνταρ μοντέλου (των 163 αλόγων) ξεκινούν από τα 100.930 ευρώ…