Η Ferrari δημοσίευσε μια απλή και ιδιαίτερα λιτή φωτογραφία, η οποία προδίδει την ονομασία ενός νέου πρότζεκτ, που θα παρουσιάσει η ιταλική φίρμα στις 12 Φεβρουαρίου.

Στη φωτογραφία με κόκκινο φόντο και λευκά γράμματα διαβάζουμε σχετικά για ένα νέο πρότζεκτ, που ετοιμάζει η Ferrari και το ονομάζει 149Μ, ενώ πρόκειται να αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κωδική ονομασία της Ferrari California είναι Ferrari 149, άρα η προσθήκη του αρχιγράμματος «Μ» ίσως να αποτελεί για την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία μία νέα εποχή. Πιθανότατα λοιπόν, να δούμε μια νέα γενιά «ανοιχτών» μοντέλων της Ferrari και εικάζουμε ότι το αρχίγραμμα «Μ» προέρχεται από τα κεντρικά της εταιρείας, τα οποία είναι στο Maranello.

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το τι θα αντικρύσουμε στις 12 Φεβρουαρίου από τη Ferrari, όπως για παράδειγμα αν συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με ατμοσφαιρικούς V8 ή το… γυρίσει στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες ξανά (βλέπε το 3,8 λτ. τούρμπο μοτέρ που είδαμε στην Maserati Quattroporte). Θα έχουμε άραγε τρομακτικές αισθητικές αλλαγές στην εμφάνιση του νέου μοντέλου; Αναμένουμε λοιπόν 8 ακόμα ημέρες για τις οριστικές απαντήσεις των παραπάνω ερωτήσεων…

Πηγή: autotriti.gr