Η Ιαπωνική εταιρεία αυτοκινήτων Mitsubishi Motors Corporation, άρχισε να παράγει οχήματα το 1917. Η εταιρεία ιδρύθηκε ως μέρος της Mitsubishi Heavy Industries το 1970, ενώ η οργάνωση της κατασκευής οχημάτων ήταν οργανωμένη πολύ γρηγορότερα – το παρθενικό αυτοκίνητό της κατασκευάστηκε το 1917.

Το όχημα αυτό εφοδιάζεται με τον εν σειρά, 4 κυλίνδρων και 2,4 λίτρων βενζινοκινητήρα DOHC MIVEC, καθώς και 2 ηλεκτροκινητήρες i-MiEV, ισχύος 60 kW ο καθένας. Η διαδρομή κίνησης με ηλεκτρικό ρεύμα φτάνει τα 52,3 χιλιόμετρα. Η τεχνολογία αυτή καθιστά δυνατή την οικονομία καυσίμων και την ελάττωση των εκπομπών CO2. Το μοντέλο PHEV επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα στα 10,5 δευτερόλεπτα, με την κατανάλωση καυσίμων να φτάνει περίπου τα 2 λίτρα ανά 100 χλμ. Το κροσόβερ διαθέτει τελική ταχύτητα τα 170 χλμ/ώρα και μέγιστη ροπή τα 211 Nm.

Η εταιρεία έχτισε τη φήμη της μέσω των αγώνων αυτοκινήτων, χάρις τα μοντέλα Lancer Evolution και Pajero. Για πολυάριθμες χρονιές, τα εν λόγω αγωνιστικά αυτοκίνητα με τετρακίνηση κέρδιζαν την πρωτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) και στο Ράλι του Ντακάρ. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους τομείς της ασφάλειας και της άνεσης των πελατών της. Τα έκτης γενιάς 5θυρα χάτσμπακ Mirage εφοδιάζονται με πολυάριθμα συστήματα, π.χ. φώτα ημέρας, σύστημα σταθερότητας και έλεγχο πρόσφυσης, σύστημα αντιεμπλοκής τροχών ηλεκτρονικής κατανομής δύναμης πέδησης, σύστημα υποβοήθησης πέδησης, διπλούς μπροστινούς και πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους τύπου κουρτίνας κ.α.

Στο σύνολό τους, οι εκδόσεις αυτού του μοντέλου διαθέτουν τους εν σειρά 3 κυλίνδρων και 1.2 λίτρων κινητήρες MIVEC, οι οποίοι του διασφαλίζουν τόσο ευελιξία, όσο και άμεση απόκριση. Η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα διαρκεί 12,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 180 χλμ/ώρα.

Το Antallaktikaexartimata αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη σας στον κόσμο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων Ανεξαρτήτως του εάν το αυτοκίνητό σας της Mitsubishi είναι παλαιό ή σύγχρονο, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει όλα όσα είναι αναγκαία για να το επισκευάζετε και να το συντηρείτε. Επισκεφτείτε το Antallaktikaexartimata.gr και παραγγείλτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε οικονομική τιμή, π.χ. τακάκια φρένων, φίλτρα αέρα, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων κ.λπ. Χάρη στις συχνότατες προσφορές, έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομείτε χρήματα κατά τις αγορές σας σε ανταλλακτικά. Δώστε τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες και αποκτήστε όλα όσα έχετε ανάγκη σε συμφέρουσα τιμή και στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.