Έχοντας να επιδείξει μια εντυπωσιακή σειρά σκληροτράχηλων off-road οχημάτων, η αυστραλιανή εταιρία με έδρα το Όρεγκον παρουσίασε προσφάτως μια νέα πλατφόρμα για τα πολλών τόνων οχήματά της.

Με καμπίνες για 2 ή και 4 επιβάτες, τα 2020 EarthCruiser Dual Cab FX και 2020 EXP Overland Adventure RV φορούν τον ίδιο V8 Vortec των 6 λίτρων, που αποδίδει 297 άλογα και ταΐζεται από ένα θεόρατο ντεπόζιτο 227 λίτρων.

Όλα είναι εδώ ανώτερης κατασκευής και συναρμολογούνται στη μονάδα του Όρεγκον με υλικά που προέρχονται από τη ναυπηγική. Τόσο το Dual Cab FX όσο και το EXP προσφέρουν χώρο 8 τετραγωνικών μέτρων.

Εκεί θα βρεις εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι, μπάνιο με ντουζιέρα, ηλιακά πάνελ και μπαταρίες, ακόμα και σύστημα για το φιλτράρισμα του νερού.

Το εσωτερικό του είναι εξάλλου επηρεασμένο από τον κόσμο των γιοτ και προσπαθεί πολύ να μιμηθεί τις παροιμιώδεις ανέσεις τους.

Όσο για τις τιμές όλων αυτών, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να επικοινωνήσει με την Earthcruiser…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο