Στο Σαλόνι της Γενεύης θα κάνει πρεμιέρα το νέο μοντέλο παραγωγής της βαυαρικής φίρμας, που θα χαρακτηρίζεται από πολυχρηστικότητα, ενώ θα πατά στη νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL.

Την άνοιξη ετοιμάζεται η BMW να παρουσιάσει το νέο πολυχρηστικό μοντέλο παραγωγής, που θα το εντάξει στη Σειρά 2 και θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με 5θεσια (κοντό) και 7θέσια (μακρύ μεταξόνιο) διάταξη καθισμάτων.

Ειδικότερα, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα πατά στη νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL –που χρησιμοποιήθηκε και στο νέο MINI- ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το καλοκαίρι.

Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία διακρίνουμε το εν λόγω μοντέλο, που διαθέτει εντυπωσιακό design με τη γνώριμη μάσκα της εταιρείας και τους μακρόστενους προβολείς να «παίζουν» πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι το νέο μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο θα έχει διαστάσεις 4.350 χλστ. μήκος, 1.833 χλστ. πλάτος και 1.576 χλστ. ύψος, αλλά και πολλές επιλογές άνεσης, πρακτικότητας και αποθηκευτικών χώρων για «δραστηριότητες εντός και εκτός πόλης», όπως τονίζει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στον μηχανικό τομέα τέλος, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι 3κύλινδροι 1,5 λτ. κινητήρες του MINI (βενζίνης και πετρελαίου). Πιο συγκεκριμένα, ο βενζίνης θα αποδίδει από 122 ως 224 ίππους και ο diesel από 82 ως 184 ίππους, ενώ –προαιρετικά- θα συνδυάζονται με 4κίνηση. Επίσης, προβλέπεται λίγο αργότερα να λανσαριστούν και υβριδικές εκδόσεις.

Πηγή: autotriti.gr