Καθώς ο Δεκέμβρης πλησιάζει στο τέλος του σηματοδοτώντας άλλη μια χρονιά που φεύγει, άνθρωποι και εταιρίες κάνουν τη «σούμα» του έτους.

Και η Bugatti δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελεί εξαίρεση, συλλογιζόμενη τώρα τα όσα ωραία και υπέροχα ευτύχησε να δει το 2013.

Από το νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής που έθεσε τον Απρίλιο με τα 408,84 χλμ/ώρα μέχρι και την παρουσίαση του Νοεμβρίου του τρίτου (από τη σειρά των έξι) από τα θρυλικά supercars που αφιερώνει στο πλαίσιο του «Les Légendes de Bugatti» σε μεγάλες προσωπικότητες (αυτή τη φορά στον Meo Constantini, προσωπικό φίλο του Ettore Bugatti), η χρονιά ήταν -το λιγότερο- ιδιαίτερα πετυχημένη για την Bugatti.

Και πολυάσχολη φυσικά, καθώς στους 12 αυτούς μήνες παρουσιάστηκαν νέοι καινοτόμοι σχεδιασμοί, η Bugatti έλαβε μέρος σε διάφορα events και έκανε γενικά πολύ αισθητή την παρουσία της.

Δείτε λοιπόν μερικά φετινά ενσταντανέ και κατευθυνθείτε στο Facebook page της φίρμας για να δείτε σχολιασμένα τα στιγμιότυπα του 2013 από τη μοναδική Bugatti…