Μιλώντας για καθόλου πρακτικό σχεδιασμό αυτοκινήτου, ένα όνομα έρχεται πλέον στο μυαλό και δεν είναι άλλο από τη νέα εξτραβαγκάντζα της Lambo, τη φοβερή και τρομερή Sesto Elemento.

Φαίνεται λοιπόν ότι το πανέμορφο «κτήνος» έχει ένα ψεγάδι (δύο, αν συμπεριλάβουμε και τα 2,7 εκατ. ευρώ της τιμής της!): ακόμα και για μια φίρμα που είναι διαβόητη για τα χαμηλά supercars της, στη Sesto Elemento το παράκανε το πράγμα, αγγίζοντας τα όρια του γελοίου.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο διαφωτιστικό βίντεο, η εξωτική Sesto μεταφέρεται στην αντιπροσωπεία της Lamborghini στο Λονδίνο. Την κατεβάζουν προσεκτικά από τη ράμπα του φορτηγού στον δρόμο και κατόπιν επιχειρούν να τη βάλουν στο showroom, μόνο που η μούρη της είναι τόσο χαμηλή που η παραμικρή κλίση του οδοστρώματος δημιουργεί πρόβλημα.

Κι έτσι την ανασηκώνουν χειροκίνητα για να την τοποθετήσουν στο κατάστημα! Κάτι που αποκλείει δηλαδή την οδήγησή της σε «κανονικές συνθήκες» πόλης: λακκούβες, σαμαράκια, κακοτεχνίες οδοστρώματος και τα λοιπά μετατρέπονται σε θανάσιμους εχθρούς της. Και ούτε λόγος φυσικά για παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο. Λέτε να βρίσκει και σε τσίχλα;

Το «σου βγήκε καλό;» φαίνεται να έχει μια βάση εδώ, αφού κάποια εκατοστά φαίνεται να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Για δείτε…