Οι πρώτες φωτογραφίες των νέων BMW M3 και Μ4 αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, μία μέρα πριν την επίσημη online παρουσίασή τους, που εντυπωσιάζουν τόσο για τη φρέσκια εμφάνισή τους, όσο και για τις «εκρηκτικές» τους επιδόσεις.

Στο εμπρόσθιο τμήμα των νέων Μ3 και Μ4 διακρίνεται η νέα μάσκα της εταιρείας με μαύρη γρίλια και το άκρως «επιθετικό» καπό.

Επίσης, η BMW δίνει «τέλος» στις φήμες σχετικά με την ανθρακονημάτινη οροφή, εφαρμόζοντάς την για πρώτη φορά στη νέα Μ3, αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι τώρα σε sedan αμάξωμα.

Παράλληλα, ο εμπρός προφυλακτήρας και ο πίσω διαχύτης έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ γνώριμες είναι οι εντυπωσιακές 4πλές απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Κάτω από το επανασχεδιασμένο καπό των νέων μοντέλων, βρίσκεται ένας 3λιτρος TwinPower Turbo κινητήρας των 430 ίππων και 500 Nm ροπής, με την BMW να υποδέχεται το downsizing, μιας και η απερχόμενη γενιά (Μ3) εφοδιαζόταν με 4λιτρο μοτέρ.

Το βάρος της ισχυρότερης 3άρας δε θα ξεπερνάει τα 1.500 κιλά, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι 25% οικονομικότερη από την προηγούμενη Μ3.

H νέα BMW M3 με ανανεωμένη εμφάνιση…

Η νέα Μ4…

Δείτε το επίσημο teaser για τις νέες BMW M3 & M4…

Πηγή: autotriti.gr