Η εισαγωγή του ανθρακονήματος και των άλλων σύγχρονων αναβαθμίσεων στην αυτοκίνηση ήταν θεόσταλτη για κάποιους, επιτρέποντας σε όλους τους customizers εκεί έξω να ρίχνουν δραστικά το βάρος και να αυξάνουν τις επιδόσεις.

Αυτά έχουν βέβαια το τίμημά τους. Κάτι που ξέρεις πως θα πληρώσεις, μόνο που η Peregrine Automotive έκανε ξανά τη διαφορά με το Revenge GT1 Porsche Kit.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα kit από 100% ανθρακόνημα που επικεντρώνεται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, στις Porsche 991.2 Turbo, Turbo S, GT3, GT3RS και GT2RS.

Μέσα σε όλα, υπόσχεται να αυξήσει και την ιπποδύναμη ως τα 900-1.200 άλογα. Κι αυτό δεν περιλαμβάνεται μάλιστα στην εξωφρενική τιμή του kit!

Περιλαμβάνονται ωστόσο οι αεροδυναμικές βελτιώσεις και τα widebody στοιχεία. Τα περισσότερα εξάλλου τα «έκλεψε» από τις θρυλικές δημιουργίες του γερμανού κατασκευαστή, όπως την 959, την Carrera GT, τη 918 Spyder και την GT1.

Η Peregrine θα δουλέψει κατά τις επιθυμίες του πελάτη, προσφέροντας τα πάντα, από απλό custom tuning μέχρι και ριζική ανακατασκευή του κινητήρα.

Όλα αυτά με το αζημίωτο πάντα, καθώς το Revenge GT1 Porsche Kit των 389.000 δολαρίων (353.000 ευρώ) αφορά αποκλειστικά στο bodywork.

Το Revenge GT1 Porsche Kit θα είναι σύντομα διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας της Peregrine Automotive…