Η Peugeot ξεκίνησε το 2020 με τριπλή βράβευση, αυτήν τη φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο και το περιοδικό «CompanyCarandVan», το οποίο ασχολείται με τα νέα των εταιρικών καναλιών πώλησης πουαντιστοιχούν σε 1,3 εκατ. οχήματα ετησίως.

Το νέο e-208 βραβεύτηκε ως «το καλύτερο ηλεκτρικό όχημα του 2020», με τον Andrew Walker, αρχισυντάκτη του περιοδικού, να δηλώνει: «Το νέο e-208 είναι μακράν το πιο κομψό, ελκυστικό και συναρπαστικό αυτοκίνητο από όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα του ανταγωνισμού».

Η δεύτερη νίκη της μάρκας αφορά το 508, το οποίο υπερίσχυσε όλων των μοντέλων της κατηγορίας του κερδίζοντας το βραβείο «του καλύτερου μεσαίου αυτοκινήτου για τη χρονιά 2020».

Όμως, τα βραβεία για τη γαλλική μάρκα τρίτωσαν, όταν το Partner αποδείχτηκε δημοφιλές τόσο για το κανάλι της Λιανικής, όσο και για το κανάλι των Εταιρικών Πωλήσεων, καθώς κερδίζει το βραβείο «του καλύτερου Van της χρονιάς 2020» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με τον Άντριου Γουόκερ (Andrew Walker), «το Partner βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του κάνοντας τους ανταγωνιστές του να ανησυχούν».

Νίκος Τσάδαρης