Στο Goodwood, που απέχει 100 περίπου χιλιόμετρα από το Λονδίνο σε μια απέραντη και πανέμορφη έκταση, πάνω από 180.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να περιεργαστούν μοντέλα των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Σπουδαία supercars, «γρήγορα» και αγωνιστικά οχήματα, νέα μοντέλα, αλλά και all time classics αυτοκίνητα, παρέλασαν από όλες τις πίστες του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood.

Ταυτόχρονα απίθανα events, από ράλι, μέχρι εκτός δρόμου επιδείξεις, από παρελάσεις τροχήλατων ευρεσιτεχνιών, μέχρι μαχητικά αεροσκάφη κι από «ιπποδρομίες» 2 ίππων, μέχρι 800+ είχαν την τιμητική τους στη βρετανική ύπαιθρο.

Μοντέλα, όπως η Ashton Martin V12 Vantage, το Project 7 της Jaguar και βέβαια το «τιμώμενο πρόσωπο», η 911 της Porsche (η οποία κλείνει 50 χρόνια ζωής), αλλά και η «αεροδιαστημική» 918 ήταν μερικά από τα ξεχωριστά μοντέλα, που θαύμασαν οι τυχεροί θεατές…


Η Lamborghini Aventador.


Το supercar της Audi, R8 V10 επέδειξε την ισχύ του.


Στο Goodwood είχαν την ευκαιρία πάνω από 180.000 επισκέπτες να δουν από κοντά και να περιεργαστούν αγωνιστικά οχήματα πολλών ίππων.


Το Project 7 της Jaquar.


H Bentley έφερε την Continental GT3.


Η πιο γρήγορη Asthon Martin, η Vantage V12 «πρωταγωνίστησε».


Η «αεροδιαστημική» 918 ήταν στο Goodwood.


Ένα από τα events του Σαββατοκύριακου στο Goodwood, ήταν και το all time classic ράλι.

Πηγή: autotriti.gr