Το φεστιβάλ ταχύτητας στο Goodwood της Βρετανίας ξεκίνησε και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να δουν πολλά supercars, νέα μοντέλα και παλιά κλασικά οχήματα.

Το Goodwood απέχει 100 περίπου χιλιόμετρα από το Λονδίνο. Εκεί λοιπόν, σε μια απέραντη έκταση και σε πολύ ωραίους κήπους, έχουν την ευκαιρία πάνω από 180.000 επισκέπτες να δουν από κοντά και να περιεργαστούν μοντέλα των περισσότερων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Σπουδαία supercars, ειδικά «γρήγορα» κατασκευασμένα οχήματα, νέα μοντέλα, αλλά και all time classics αυτοκίνητα θα παρελάσουν στις πίστες του Festival of Speed Goodwood.

Μοντέλα, όπως η Bentley Continental GT3, το Project 7 της Jaguar και βέβαια το «τιμώμενο πρόσωπο», η 911 της Porsche, η οποία κλείνει 50 χρόνια ζωής και μαζί με παλιότερες εκδόσεις της, θα είναι μερικά από τα ξεχωριστά μοντέλα, που θα αντικρύσουν οι τυχεροί θεατές.

Τέλος, πέρα από τις δοκιμές, τις πληροφορίες και τις επίσημες παρουσιάσεις, το Goodwood προσφέρει και μια σειρά από events, τα οποία με συμμετοχή δίκυκλων ή τετράτροχων οχημάτων, θα εκπλήξουν ευχάριστα όσους παρευρεθούν.

Πηγή: autotriti.gr