Η Mercedes ανανεώνει τα δύο μοντέλα της, SL και SLK, κυρίως στο τεχνολογικό κομμάτι, με αναβαθμίσεις στο infotainment COMAND online, καθώς και στο αυτόματο κιβώτιο.

Πρόσφατα, η Mercedes ξεκίνησε τη διάθεση στα μοντέλα SL και SLK, τα πακέτα Driver Assistance και COMAND Online με μια νέα υψηλότερης ανάλυσης οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Εκτός όμως από αυτό, αναβαθμίστηκε και το αυτόματο κιβώτιο 7G-TRONIC Plus με τη νέα επιλογή Momentary Μ mode, που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να αλλάζει σε αυτόματη μετάδοση, όταν ο οδηγός σταματάει να χρησιμοποιεί πλέον για κάποιο χρονικό διάστημα τα paddles. Επίσης, στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών.

Η SLK απέκτησε νέες 18 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος, σπορ αναρτήσεις και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης. Στο εσωτερικό του έχουν γίνει μικρές στιλιστικές αλλαγές στο σαλόνι με κόκκινες ζώνες ασφαλείας και διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι για να φιλοξενεί τα paddles του αυτόματου κιβωτίου.

Για την SL, το σύστημα multimedia διαθέτει την επιλογή SPLITVIEW που επιτρέπει στον συνοδηγό να παρακολουθεί κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπει ο οδηγός στην ίδια οθόνη της κεντρικής κονσόλας. Ακόμα, υπάρχει στο εξοπλισμό και το Night View Assist Plus, το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό να βλέπει στα σκοτεινά σημεία του δρόμου που βρίσκονται μπροστά στο αυτοκίνητο.

Πηγή: autotriti.gr