Η Bowlus Road Chief παρουσίασε για πρώτη φορά την υπέρλαμπρη ασημένια σφαίρα της το 1934 και σήμερα, 85 χρόνια μετά, ο θρύλος επιστρέφει όσο πιο σύγχρονος παίρνει.

Ως Endless Highway κυκλοφορεί το κλασικό αμερικανικό τροχόσπιτο, με το 8μετρο εξωτερικό να παραμένει ίδιο και απαράλλακτο. Ακριβώς όπως το είχε φτιάξει ο μηχανικός αεροσκαφών Hawley Bowlus δηλαδή, από το ίδιο αλουμίνιο αεροναυπηγικής, πριν από τόσες δεκαετίες.

Οι δραστικές αλλαγές εδράζονται βλέπετε στο εσωτερικό, εκεί που το ξύλο καλύπτει πλέον τα πάντα. Τι θα βρεις εδώ;

Ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, ένα υπέροχο μπάνιο, τραπεζαρία για τέσσερις, αλλά και μια πολυθρόνα και έναν καναπέ που μετατρέπονται σε διπλά κρεβάτια.

Οι ανέσεις δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς το τροχόσπιτο της χλιδής περιλαμβάνει θερμαινόμενα πατώματα, μόνιμα ζεστό νερό, ιδιωτικό Wi-Fi δίκτυο και άλλα πολλά, επιτρέποντας πλήρη ενεργειακή αυτονομία για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Είναι το απόλυτο αλουμινένιο τροχόσπιτο που τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν, εφοδιασμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο των κινούμενων παλατιών. Η Bowlus είναι εξάλλου ο ηγέτης εδώ, οδηγώντας συνήθως την καινοτομία.

Το εξαίσιο αυτό δείγμα τεχνολογίας, σχεδιασμού και ελευθερίας κοστίζει βέβαια πολύ, 185.000 δολάρια (163.000 ευρώ) πολύ…