Η Α.Λ.Α.Λαμίας είναι έτοιμη για την εκκίνηση του 36ου Ράλι Φθιώτιδας, 2ου γύρου του 55ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος, που θα γίνει στην Λαμία την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Οι 31 συμμετέχοντες που θα ανέβουν την ράμπα της εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας, θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φημισμένες «Ακροπολικές» Ειδικές Διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας.

Η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει με την Πανηγυρική Εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά την απονομή στον ίδιο χώρο του 9ου Ράλι Σπριντ Μπράλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μάχη των Κεχαγιά Γιώργου – Τσαούσογλου Μάριου (Ford Fiesta R5), με τους περσινούς πρωταθλητές Μπαντούνα Ιωάννη – Σούκουλη Κωνσταντίνο (Mitsubishi Lancer EVO V / VI), για την κατάκτηση της νίκης αναμένεται συγκλονιστική. Στην εξίσωση της νίκης και ενός καλού αποτελέσματος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και πληρώματα με μεγάλη εμπειρία και ταχύτητα στις χωμάτινες συνθήκες που βρίσκονται στις συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε την συμμετοχή από την Κύπρο των Πέτρο Παντελή – Λάου Πάμπου (Mitsubishi EVO X),που έρχονται στο Ράλι Φθιώτιδος δύο χρόνια μετά την συμμετοχή τους το 2017.

Στην F2,οι πρωτοπόροι Άκρατος Ιωάννης – Άκρατος Ευάγγελος (Peugeot 208 VTI 125), θα παλέψουν με τους “EL NAK Jr”  – Βίγκο Ανδρέα (Renault Sport), για την επικράτηση της νίκης, ενώ οι Μποζιονέλος Ιωάννης – Παναρίτης Ευάγγελος (Ford Escort RS 2000), θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην ίδια κατηγορία προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές.

Δυνατές μάχες και έντονο ανταγωνισμό αναμένουμε στις μικρότερες κατηγορίες C4, C5 και C6 με τα πληρώματα να μάχονται στο όριο για την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα θέλοντας να κερδίσουν ταυτόχρονα και το χειροκρότημα των θεατών.

Νίκος Τσάδαρης