Η ομάδα του MotoGP, Honda Racing Corporation, ανακοίνωσε την επίτευξη νέας συμφωνίας με τον Ισπανό αναβάτη Ντάνι Πεντρόσα, για τις σεζόν 2011 και 2012.

Η διετής παράταση σημαίνει ότι ο Πεντρόσα θα συμπληρώσει με την ιαπωνική ομάδα επτά συνεχόμενες περιόδους στο MotoGP, έχοντας μπει στην κατηγορία το 2006.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα υπογράψω με τη Honda και πάλι», είπε ο Πεντρόσα. «Αυτή ήταν η ομάδα των ονείρων μου από τότε που ήμουν παιδί, και ακόμα και τώρα έχω το ίδιο συναίσθημα. Έχουμε μια μακρά και επιτυχημένη σχέση ήδη, και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Επί πολλά χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση, έχουμε απολαύσει τις επιτυχίες, αλλά και τις δυσκολίες τις αντιμετωπίσαμε μαζί. Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή τώρα, και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Ο στόχος μας βέβαια είναι να αγωνιζόμαστε για νίκες κάθε Σαββατοκύριακο και να κερδίσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Πιστεύω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να κάνουμε και τα δύο».

πηγή: gazzetta.gr