Ανάκληση αυτοκινήτων Volvo μοντέλο XC60

Κρίνεται απαραίτητη η αντικατάσταση των βραχιόνων της πόρτας του χώρου αποσκευών


AUTO
9:30
26/01/2019
Ανάκληση αυτοκινήτων Volvo μοντέλο XC60
loading

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS Α.Ε. εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Volvo μοντέλο XC60.

Η ανάκληση αφορά σε 255 οχήματα, μοντέλα ετών 2018 – 2019. Μετά από έρευνες της Volvo Cars, έχει εντοπιστεί ότι οι ηλεκτρικοί βραχίονες ανύψωσης της πόρτας του χώρου αποσκευών, ενδέχεται, υπό ορισμένες συνθήκες, να παγώσουν.

Αν συμβεί αυτό, θα προκληθεί θόρυβος ή απώλεια  κίνησης κατά την λειτουργία της πόρτας του χώρου αποσκευών υπό συνθήκες παγετού, με  κίνδυνο διαχωρισμού των βραχιόνων ανύψωσης.

Στη χειρότερη περίπτωση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη διαχωρισμό των βραχιόνων, με το ελατήριο να αποσπάται με σημαντική δύναμη με  κατεύθυνση προς  τα πίσω, με κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι  ιδιοκτήτες  των  ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων  Επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση των βραχιόνων της πόρτας του χώρου αποσκευών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για  περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το  Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CARS HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει