Στην ανακύκλωση 1.025 οχήματα στην Αθήνα

Βήματα για την αποσυμφόρηση της πόλης


AUTO
0:00
16/11/2012
Στην ανακύκλωση 1.025 οχήματα στην Αθήνα
loading

Η ανακύκλωση ως βασική συνιστώσα της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα του δήμου Αθηναίων, όπως δείχνουν και τα στοιχεία για τα 1025 ανακυκλωμένα... σαραβαλάκια.

Ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης αλλά και για την αποσυμφόρηση του προβλήματος της έλλειψης χώρων στάθμευσης αποτελεί η απομάκρυνση και ανακύκλωση των παλαιών οχημάτων και αυτό αποδεικνύουν τα στοιχεία της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος και στην προσπάθεια για πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των δημοτών, η Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού, έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία ανακύκλωσης οχημάτων που αφορούν το 9μηνο του 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των παραδοθέντων οχημάτων σε εταιρείες ανακύκλωσης από την αρχή του έτους έως τον Σεπτέμβριο του 2012 ανήλθε στα 1025 οχήματα.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Συντήρησης Μηχανολογικού Εξοπλισμού του δήμου Αθηναίων έχει θέσει σε εφαρμογή και υλοποιεί με σύγχρονα μέσα και συστήματα επικοινωνίας σε συνεργασία με τις Εταιρείες Ανακύκλωσης Οχημάτων, το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής.

Πηγή: Autotriti.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει