Οι Ρώσοι αγοράζουν Qashqai και Murano

Η Nissan στην Αγία Πετρούπολη με ρεκόρ παραγωγής


AUTO
3:51
16/01/2019
Οι Ρώσοι αγοράζουν Qashqai και Murano
loading

H Νissan ανακοίνωσε, ετήσιο ρεκόρ παραγωγής 56.525 αυτοκινήτων στη Ρωσία, ξεπερνώντας κατά 23% την παραγωγή των 45.847 αυτοκινήτων του 2017.

Το ρεκόρ παραγωγής συνδέεται και με την πρόσφατη έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail αφού προηγήθηκε μια ψηφιακή προσομοίωση της συναρμολόγησης,  επιτρέποντας στην παραγωγική εγκατάσταση να ενσωματώσει αποτελεσματικά τις βέλτιστες πρακτικές  από τα εργοστάσια της μάρκας, ανά την Υφήλιο.

Παράλληλα, στα τέλη του 2018, το εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη γιόρτασε την παραγωγή του 350.000ου αυτοκινήτου,  με ορόσημο ένα  πορτοκαλί LE Yandex X-Trail.

Ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της ρώσικης παραγωγικής μονάδας δήλωσε : «Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε στη Ρωσική αγορά αυτοκινήτων το 2018, κατορθώσαμε να επιτύχουμε ένα νέο ρεκόρ παραγωγής. Αυτό οφείλεται στην σταθερή ζήτηση για τα Murano και  Qashqai, καθώς και στο συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των αγοραστών για το νέο X-Trail».

Η παραγωγή αυτοκινήτων στο εργοστάσιο της Ιαπωνικής μάρκας στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε το 2009. Σήμερα η μονάδα κατασκευάζει για τη Ρωσική αγορά τα μοντέλα  X-Trail, Qashqai και Murano.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει