Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές στις δηλώσεις του ο Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε πως είναι σίγουρος ότι ο Μαρκ Γουέμπερ θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Red Bull, ενόψει του γκραν πρι στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

Οι «κόκκινοι ταύροι» στην πίστα Yas Marina μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας περιμένουν από τον Αυστραλό να βοηθήσει και τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Ο Μαρκ είναι ένας δυνατός πιλότος, βρίσκεται σε μία μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα θέλει να δει την ομάδα να πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Νομίζω πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν να υποστηρίξει την ομάδα. Μαθηματικά για αυτόν είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι έξυπνος και είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα», δήλωσε για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πρωταρχικός στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα των Κατασκευαστών και να έχουμε και τους δύο μας πιλότους μπροστά από το Φερνάντο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr