Μετά από τα χαμό που προκάλεσε στο GP Βελγίου ο Grosjean και τον αποκλεισμό του από τη Monza, ο Γάλλος πιλότος θα επιστρέψει πιο αποφασιστικός στον αγώνα της Σιγκαπούρης.

Ο Romain Grosjean δέχτηκε ποινή αποκλεισμού λόγω του κακού χαμού που προκάλεσε στο Spa, καταστρέφοντας –μαζί με αυτόν- άλλα τρία μονοθέσια του grid. Οι αγωνοδίκες εκτός του ότι του απαγόρεψαν να πάρει μέρος στη Monza, του ζητήθηκε το ποσό των 50.000 ευρώ.

Όλα αυτά όμως ο Grosjean τα άφησε πίσω του και συνεχίζει ατενίζοντας το κοντινό μέλλον, όπου θα βρεθεί στο κοκπιτ της Ε20 και θα λάβει μέρος στον εντυπωσιακό βραδινό αγώνα της Σιγκαπούρης.

Ο επικεφαλής της ομάδας του, Eric Boullier, αναφέρει πως ο Γάλλος κατάλαβε τα λάθη του και πιστεύει ότι είναι σε θέση να σκεφτεί καλύτερα την κάθε του κίνηση μέσα στο grid την ώρα του αγώνα. Επίσης, ο Boullier υπογράφει ότι ο Romain δεν θα πιέζει… λιγότερο το πεντάλ του γκαζιού, αλλά το αντίθετο. Έτσι, με τη βοήθεια των μηχανικών του και μια αισιόδοξη ματιά ο Grosjean είναι έτοιμος για τον αγώνα της Σιγκαπούρης.

Πηγή: autotriti.gr