Το συνεργείο που χρειάζεσαι, δωρεάν στο κινητό σου

Στον autoduder θα βρεις αυτό που θες, πληρώνοντας λιγότερο από ό,τι πιστεύεις


AUTO
9:00
02/06/2018
Το συνεργείο που χρειάζεσαι, δωρεάν στο κινητό σου
4
loading

Πλησιάζουν οι μέρες που το αυτοκίνητο θα ξαναβρεί τον ρόλο του ως μέσο ελευθερίας και απόδρασης σου από τη ρουτίνα. Αρκεί βέβαια να έχεις κάνει το service που χρειάζεται. Αρκεί να έχεις συνεργείο που εμπιστεύεσαι.

Αν δεν έχεις, τότε σίγουρα έχεις internet και αυτό είναι αρκετό. Από τον υπολογιστή ή το κινητό σου, μπορείς να μπεις στον autoduder και να βρεις το συνεργείο που επιθυμείς και τα ανταλλακτικά και τις εργασίες που το ΙΧ σου χρειάζεται. Σε τιμές που δεν φαντάζεσαι.

autoduder

Η πρωτότυπη ιδέα που έγινε πράξη ανήκει σε δύο φίλους που, μέχρι τώρα, δεν είχαν άλλη σχέση με τον κλάδο των συνεργείων, παρά μόνο ως… πελάτες. Ο Νικόλας Κάζος και ο Φοίβος Φαραντάκης, έχοντας διαγράψει τη δική τους πορεία στο χώρο των τραπεζών και του λογισμικού αντίστοιχα, Χημικός Μηχανικός ο πρώτος και με ανώτατες σπουδές στην Πληροφορική ο δεύτερος, δεν είχαν φανταστεί πως η λατρεία τους για τα αυτοκίνητα θα εξελίσσονταν σε startup. Μια ιδέα που γεννήθηκε στα τέλη του 2016, δουλεύτηκε σε επίπεδο ανάπτυξης της τεχνολογίας το 2017, για να ξεκινήσει σε πλήρη λειτουργία τον Μάρτιο του 2018.

Η διαδικασία πιο απλή από το να παραγγείλεις online:

 1. Μπαίνεις στο autoduder.com,
 2. Επιλέγεις την εργασία που σε ενδιαφέρει για το ΙΧ σου,
 3. Ορίζεις την περιοχή που βρίσκεσαι
 4. Βλέπεις επιλογές συνεργείων, συγκρίνεις τις τιμές που δίνει το κάθε ένα για την εργασία που ζητάς, διαβάζεις τις κριτικές που οι προηγούμενοι χρήστες έχουν γράψει για το κάθε συνεργείο αφού το χρησιμοποίησαν
 5. Κλείνεις ραντεβού με το συνεργείο που θες στην τιμή που εμφανίζεται. Αυτό θα είναι και το τελικό κόστος, χωρίς κρυφές χρεώσεις και εκπλήξεις.

Ακόμη όμως και αν στη διαδικασία ή κατά την επίσκεψη στο συνεργείο υπάρξει ανάγκη βοήθειας, ο autoduder έχει πρόσωπο. Το τηλεφωνικό του κέντρο λειτουργεί 24/7, ενώ αν χρειαστεί έρχεται εκπρόσωπός του επί τόπου στο συνεργείο για να δώσει λύση. Αν πάλι θες, υπάρχει το live chat που ανά πάσα ώρα μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θες.

autoduder

Είναι η πρώτη φορά ο κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου έχει τέτοια δύναμη στα χέρια του, με την πλατφόρμα να παρέχει τόσες επιλογές. Από εργασίες μικρού και μεγάλου service, έως φρένα, ιμάντα, συμπλέκτη, αναρτήσεων, ηλεκτρολογικά και κλιματισμό. Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες να μην σταματούν εκεί, καθώς σε λίγες μέρες στην πλατφόρμα θα βρίσκεις και ελαστικά και φανοποιεία.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του, ο autoduder «απλοποιεί τη διαδικασία, αυξάνει τις επιλογές, μειώνει το κόστος. Αλλάζει τον τρόπο που μέχρι τώρα επιλέγει κάποιος συνεργείο, αποτελώντας έναν επιπλέον παράγοντα διασφάλισης της τελικής ποιότητας εργασιών και ανταλλακτικών».

Θετικά στοιχεία που διαπιστώνουν ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτου καθώς στους πρώτους μήνες λειτουργίας του, ο autoduder έχει φθάσει να εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10 χρήστες την ημέρα. Η χρήση της πλατφόρμας είναι άλλωστε δωρεάν, καθώς η εταιρεία πληρώνεται αποκλειστικά από τα συνεργεία, που έχουν ήδη ξεπεράσει τα 200 στον νομό Αττικής αγγίζοντας τον στόχο των ιδρυτών να φθάσουν τα 300 μέσα στο καλοκαίρι.

autoduder

Συνεργεία που εξειδικευμένοι συνεργάτες της πλατφόρμας έχουν επισκεφθεί και ελέγξει σε επίπεδο τρόπου εργασίας, ποιότητας ανταλλακτικών, επιπέδου εξυπηρέτησης, προκειμένου να εγκρίνουν την προσθήκη τους στο δίκτυο του autoduder.

Σε μία αγορά που το 93% των οχημάτων έχει συμπληρώσει 5ετία, οι επισκέψεις στο συνεργείο είναι αναπόφευκτες. Το ίδιο και τα κόστη για τους ιδιοκτήτες τους, που μέσω του autoduder μειώνονται σημαντικά. Μείωση που φτάνει κατά μέσο όρο το 60% κρίνοντας από τα μέχρι τώρα στοιχεία της πλατφόρμας. Μια ευκαιρία που απευθύνεται στο σύνολο της αγοράς καθώς η υποδομή της πλατφόρμας περιέχει τις εργοστασιακές προδιαγραφές για 40 μάρκες αυτοκινήτων και 12.000 μοντέλα!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Roadrunnet

  Πώς είναι δυνατόν ο ιδιώτης που δεν έχει ιδέα από τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου να μπορεί να εκτιμήσει από μονος του τί είδους επισκευή χρειάζεται το όχημά του κ να την επιλέξει στο πρόγραμμα προκειμένου να του βγάλει το κόστος επισκευής!! Οι περισσότεροι θα επιλέξουν λάθος επισκευή, θα τους βγάλει ένα Χ κόστος μετά θα πάνε στο συνεργείο που θα επιλέξουν οι ίδιοι κ ο μηχανικός θα τους πεί οτι λάθος εκτίμησαν και οτι άλλη είναι η εργασία που πρέπει να γίνει η οποία βέβαια θα έχει κ άλλο κόστος!! Η επιλογή δική σας...

  1. avatar Αλεξέι

   Για τα σέρβις είναι ότι πρέπει! Βλέπεις το βιβλίο σέρβις σου και ξέρεις τι καί πότε πρέπει να αλλάξεις ή να ελέγξεις. Μετά επιλέγεις που και πότε, έχοντας υπόψη τις τιμές και αξιολογήσεις.

 2. avatar motodude

  Καλησπέρα και σε εσένα αγαπητέ,

  παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε με τα στοιχεία σας και εν συνεχεία θα σας αποστείλουμε εξοπλισμό.

  Με εκτίμηση,
  Motodude

 3. Γειά σας, θα ήθελα να συνεργαστούμε.... Διατηρώ συνεργείο αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου. Ευχαριστώ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει