H Lamborghini κατασκεύασε και παρουσίασε μια περιορισμένης έκδοσης Gallardo, την LP550-2 MLE, η οποία φοράει το «κουστούμι» της εντυπωσιακής Superleggera 570-4.

Η νέα Lamborghini Gallardo LP550-2 MLE (Malaysia Limited Edition) είναι ένα supercar περιορισμένης έκδοσης που κατασκευάστηκε στη Μαλαισία και το σημαντικότερο και μοναδικό χαρακτηριστικό της είναι το body kit που φορά, το οποίο είναι δανεισμένο από την «εκρηκτική» Superleggera 570-4.

Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει έναν επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και εξωτερικούς καθρέφτες και πίσω διαχύτη κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Το ειδικό μοντέλο διατίθεται μόνο σε 3 χρώματα, Bianco Monocerus (λευκό), Verde Ithaca (πράσινη πέρλα) και Arancio Borealis (πορτοκαλί πέρλα).

Στο μηχανικό κομμάτι δεν έχουμε καμία απολύτως αλλαγή. Έχει κρατήσει τον 5,2 λίτρων V10 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 550 ίππους και 540 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο e-gear και μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δλ.. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Τέλος, η παραγωγή του ειδικού μοντέλου MLE θα περιοριστεί σε μόλις 20 μονάδες και θα διατεθούν αποκλειστικά στη Μαλαισία.

Πηγή: autotriti.gr