Η General Motors δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που αφορούν την αναγέννηση του νέου Chevrolet Camaro ZL1, το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει την παραγωγή του στις coupe και convertible εκδόσεις.

Πριν από ένα χρόνο αντικρίσαμε την εντυπωσιακή Camaro Coupe ZL1 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο με την πληροφορία ότι οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2012 με τιμή εκκίνησης στα 43.000 ευρώ (για την αμερικάνικη αγορά).

Το «ανοιχτό» αδερφάκι του θα καθυστερήσει μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ωστόσο η τιμή του θα ανακοινωθεί πριν το ξεκίνημα των πωλήσεων.

Αν όμως η Chevrolet ακολουθήσει την πολιτική τιμολόγησης των «ανοιχτών» αυτοκινήτων της, τότε η Camaro ZL1 Convertible θα κοστίζει περίπου 4.000 ακριβότερα σε σχέση με την κλειστή έκδοση.

Τόσο η Coupe, όσο και η Convertible έκδοση εφοδιάζονται με έναν 6,2 λτ. υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 580 ίππων και των 754 Nm ροπή.

Το Coupe με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων χρειάζεται για τα 0-100 χλμ./ώρα μόλις 4 δλ. και έχει 290 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα. Από την άλλη, η αυτόματη έκδοση είναι λίγο ταχύτερη, αφού θέλει 3,9 δλ. για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική του είναι λίγο πριν τα 300 χλμ./ώρα.

Πηγή: autotriti.gr