Διάσημη έκθεση της Peugeot ντύνεται στο πνεύμα του Ντακάρ

Σε περίοπτη θέση τα νέα Peugeot 3008 DKR και 208 WRX


AUTO
11:00
30/12/2016
Διάσημη έκθεση της Peugeot ντύνεται στο πνεύμα του Ντακάρ
loading

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως τις 15 Μαρτίου 2017, η διάσημη έκθεση Peugeot Avenue στο Παρίσι ντύνεται στο πνεύμα «We love Dust», ένα αφιέρωμα της Peugeot στο ερχόμενο Ράλι Ντακάρ 2017.

Δύο εμβληματικά μοντέλα της Peugeot Sport είναι τοποθετημένα σε περίοπτη θέση στην έκθεση, το νέο Peugeot 3008 DKR, το οποίο θα πραγματοποιήσει σε λίγες ημέρες την παρθενική του εμφάνιση στο Ράλι Ντακάρ του Ιανουαρίου και το Peugeot 208 WRX που ετοιμάζεται για το επόμενο World Rallycross Championship.

Η Peugeot 1η στα Leads Awards

peuegat3

Η Peugeot Γαλλίας κατέκτησε την πρώτη θέση ως η μάρκα με το υψηλότερο επίπεδο απόκρισης στα αιτήματα επικοινωνίας που υπέβαλαν οι πελάτες της μέσω ίντερνετ στον τομέα του After Sales. Το βραβείο παρέλαβε ο Francois Marmousez, υπεύθυνος CRM και Ψηφιακών Μέσων της Peugeot Γαλλίας.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση, η οποία αποτελεί την επιβράβευση των  εξαιρετικών αποτελεσμάτων που επιτύχαμε στις κατηγορίες νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων κατά την διάρκεια του έτους 2015. Οφείλουμε να διασφαλίζουμε τόσο την θετική και άμεση ανταπόκριση όσο και τον επαγγελματισμό στη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών μας, δεδομένων των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων των χρηστών του διαδικτύου. Πρόκειται για θέμα ανταγωνιστικότητας και αποτελεσματικότητας που απαιτεί την αμέριστη προσοχή μας σε καθημερινή βάση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Francois Marmousez.

Από λευκό χαρτί οι μύλοι Peugeot

peuegat2

Το παγκόσμιο κέντρο σχεδιασμού της Peugeot, γνωστό ως «Peugeot Design Lab», παρουσιάζει τη νέα γενιά επιτραπέζιων μύλων αλατιού και πιπεριού. Οι καινοτόμοι μύλοι παράγονται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, μόλις 150, και πωλούνται κατά 99 ευρώ το τεμάχιο στην online μπουτίκ της Peugeot καθώς και στον ιστότοπο  Peugeot-Saveurs.com website.

Η ιστορία της γαλλικής φίρμας στους μύλους ξεκίνησε πριν από περίπου δύο αιώνες στην ανατολική Γαλλία, που αποτέλεσε πατρίδα τόσο των γκουρμέ γεύσεων όσο και των επιτευγμάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεν αποτελεί σύμπτωση δε,  ότι η εξειδίκευση και στους δύο αυτούς τομείς  απαιτεί ακρίβεια, αλχημεία και καινοτομία.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει