Η SsangYong γιόρτασε την κατασκευή 1.000.000 κινητήρων diesel

Ο αριθμός-ορόσημο προέκυψε μετά από 12 χρόνια λειτουργίας του εργοστασίου στην Κορέα


AUTO
17:59
08/09/2016
Η SsangYong γιόρτασε την κατασκευή 1.000.000 κινητήρων diesel
loading

Περισσότεροι από 1.000.000 κινητήρες πετρελαίου κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο παραγωγής κινητήρων της SsangYong, στην πόλη Changwon, από το Σεπτέμβρη του 2004 που εκίνησε τη λειτουργία του.

Με παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών πραγματοποιήθηκε η τελετή εορτασμού για την παραγωγή του 1.000.000στού κινητήρα diesel από τη 2η παραγωγική μονάδα του εργοστασίου κινητήρων της SsangYong στην πόλη Changwon της Ν. Κορέας (την 8η μεγαλύτερη πόλη της χώρας), από το 2004 οπότε και άνοιξε. Πρόκειται για έναν κινητήρα πετρελαίου 2,2 λίτρων που προορίζεται για πισωκίνητη πλατφόρμα και είναι προδιαγραφών Euro6.

Παράλληλα, στο εργοστάσιο (1η και 2η παραγωγική μονάδα) έγινε και η τελετή για το νέο σλόγκαν που το χαρακτηρίζει και συνοψίζεται στη φράση «Αλλαγή για το καλύτερο». Τόσο η διοίκηση του εργοστασίου, όσο και οι εργαζόμενοι, επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους να καταστήσουν το εργοστάσιο στην Changwon την πιο ανταγωνιστική μονάδα παραγωγής κινητήρων μέσα από την καινοτόμο ποιότητα, την αναβάθμιση της παραγωγικότητας, την προσήλωση στις απαιτήσεις του πελάτη, την ενεργό επικοινωνία με την εταιρεία και τους πελάτες της και τη βελτιστοποίηση της σχέση κόστους/απόδοσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο στην πόλη Changwon παράγει 5 τύπους κινητήρων βενζίνης και 6 τύπους κινητήρων πετρελαίου σε 2 μονάδες υψηλής τεχνολογίας με δυνατότητα παραγωγής 430.000 κινητήρων το χρόνο, μεταξύ των οποίων και οι κινητήρες 1,6 λίτρου που εξοπλίζουν τα SsangYong Tivoli και XLV.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει