Η Hyundai αποκάλυψε το εξωτερικό του νεότερου Hyundai Motorstudio στο Goyang, της Νοτίου Κορέας. Η ναυαρχίδα, βιτρίνα της μάρκας, κατά την έναρξη λειτουργίας της στις αρχές του 2017, θα είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους εγκατάσταση στην Κορέα που θα παρέχει αυτοκινητιστικές και πολιτιστικές εμπειρίες, συνεχίζοντας την παγκόσμια δέσμευση της Hyundai για παροχή εμπειριών που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα.

Το Motorstudio Goyang βρίσκεται στην επαρχία Gyeonggi, μόλις 30 λεπτά βόρεια-δυτικά της Σεούλ. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2013 με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου πολιτιστικού συγκροτήματος της Κορέας όπου θα προσφέρει την εμπειρία της μάρκας, των αυτοκινήτων και ακόμη περισσότερα. Η Hyundai έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το Motorstudio στη Σεούλ (2014) και τη Μόσχα (2015) με σκοπό οι πελάτες να έρθουν σε επαφή με τη νέα κουλτούρα των αυτοκινήτων μέσω ελκυστικών και καινοτόμων εκθεμάτων και προγραμμάτων.

«Το Motorstudio ενσωματώνει το μακροπρόθεσμο όραμα της Hyundai για να γίνει ισόβιος συνεργάτης στον εμπλουτισμό της ζωής των πελατών μας. Θα επικοινωνήσουμε με ακόμα περισσότερους πελάτες μέσω του Motorstudio Goyang και θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο κ. Eui-sun Chung, αντιπρόεδρος της φίρμας.

Το Hyundai Motorstudio στη Σεούλ αποτελεί ένα χώρο όπου ο επισκέπτης θα νιώσει τη μάρκα διαμέσου προγραμμάτων πολιτισμού και τέχνης, ενώ το Motorstudio Goyang θα είναι ένας πολιτιστικός χώρος για τους πελάτες όπου θα μπορέσουν να ανακαλύψουν την απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα. Το νεότερο Motorstudio θα αποτελεί πόλο έλξης για οικογένειες με παιδιά ή νεαρά άτομα που βρίσκονται περίπου μεταξύ 20 και 30 ετών με ένα θεματικό πάρκο γεμάτο εμπειρίες.

Hyundai-Motorstudio-1

Σχεδιασμένο από την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία της Αυστρίας DMAA (Delugan Meissl Associated Architects), με κεντρική ιδέα το «σχήμα του ουρανού», ο πρώτος και δεύτερος όροφος του MotorStudio Goyang περιβάλλεται από γυαλί, καθιστώντας τον τρίτο όροφο να αιωρείται σαν ένα διαστημόπλοιο. Το Motorstudio Goyang καλύπτει συνολικά 16.719 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται συνολικά από 14 ορόφους, με 9 ορόφους πάνω από το έδαφος και 4 υπογείους ορόφους.

Στο νέο Motorstudio στο Goyang, η Hyundai σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικές εκθεσιακές ζώνες, θεματικές οδηγικές εμπειρίες, κέντρα παροχής υπηρεσιών, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα της μάρκας. Στο κέντρο θα παρουσιάζεται η διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων, πράγμα το οποίο θα φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με την κουλτούρα του αυτοκινήτου του αύριο και του σήμερα.

Η Hyundai σχεδιάζει να επεκτείνει την επικοινωνία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με την ίδρυση υποκαταστημάτων Motorstudio στο Goyang, το Πεκίνο και άλλες μεγάλες πόλεις στον κόσμο.

Νίκος Τσάδαρης

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.