Η Opel προσφέρει ποικίλες λύσεις σε αυτούς που αναζητούν το κατάλληλο όχημα για καθημερινές μετακινήσεις χωρίς εκπομπές ρύπων, χάρη στην ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων που διαθέτει. Επίσης, οι επαγγελματίες θα βρουν στη μάρκα το κατάλληλο μοντέλο για κάθε δραστηριότητα, καθώς η νέα γενιά επαγγελματικών Opel με τα Combo Cargo Electric, Vivaro Electric και Movano Electric, πρωτοπορεί στις βιώσιμες λύσεις μεταφοράς.

Όλα τους διαθέτουν υπερσύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού, μεγάλο όγκο φόρτωσης και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο. Πιο αναλυτικά, τα best-sellers ηλεκτρικά επιβατικά της μάρκας είναι τα Corsa Electric, Mokka Electric και Astra Electric, Επίσης, κατάλληλα για οικογένειες, ταξίδια, αλλά και υπηρεσίες VIP είναι τα νέα Combo Electric2 και Zafira Electric2.

Opel Rocks Electric

Το Opel Rocks Electric είναι το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία στην γκάμα της μάρκας. Ευκίνητο, χωρίς εκπομπές ρύπων και, πάνω απ’ όλα, προσιτό σε νέους άνω των 16 ετών, το Rocks Electric είναι η πρόταση της Opel στον τομέα της μικροκινητικότητας. Το «έξυπνο», ηλεκτροκίνητο τετράτροχο με χώρο για δύο άτομα και πανοραμική γυάλινη οροφή στον βασικό εξοπλισμό προσφέρει αυτονομία έως 75 χλμ, τα οποία μπορούν να διανυθούν με ταχύτητα έως 45 χλμ/ώρα. Με μήκος 2,41 μέτρα, πλάτος 1,39 μέτρα (χωρίς εξωτερικούς καθρέπτες) και κύκλο στροφής μόλις 7,20 μέτρα, το Rocks Electric αντιμετωπίζει με ευκολία τις στενές στροφές και χωράει σε μικρούς χώρους στάθμευσης. Το ηλεκτρικό τετράτροχο έχει ασυνήθιστη εμφάνιση, αφού οι δύο πόρτες έχουν πανομοιότυπη σχεδίαση και είναι αντίθετα ανοιγόμενες.

Λύσεις για επαγγελματίες

Εξίσου πλούσια είναι η ανανεωμένη γκάμα των ηλεκτρικών επαγγελματικών Opel, με τα Combo Electric, Vivaro Electric και Movano Electric. Στο εσωτερικό τους, τις εντυπώσεις κερδίζουν τα νέα συστήματα infotainment, τα οποία είναι συμβατά με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτουν δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και φόρτισης smartphone. Οι έγχρωμες οθόνες αφής μεγέθους έως και 10’’, είναι ευανάγνωστες και εύχρηστες, ενώ ένα πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων υποστήριξης τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Παράλληλα, τα Combo Electric (αυτονομία έως 346 χλμ.), Vivaro Electric (αυτονομία έως 350 χλμ.) και Movano Electric (αυτονομία έως 420 χλμ.) συνεχίζουν να διαθέτουν όλες τις λειτουργικές δυνατότητες των αντίστοιχων οχημάτων με συμβατικά συστήματα κίνησης. Επιπλέον, διαθέτουν υποδειγματικό όγκο φόρτωσης, καθώς και ωφέλιμο φορτίο και ικανότητα ρυμούλκησης.

Η ανανεωμένη γκάμα επαγγελματικών της Opel θα είναι διαθέσιμη στις εκθέσεις Opel μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2024.