Τη στιγμή που τα βλέμματα στρέφονται προς την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Veloster, ο αμερικανικός ειδικός τύπος αναφέρει ότι η Hyundai την επόμενη εβδομάδα θα μας παρουσιάσει ένα ακόμη εντυπωσιακό concept!

Ονομάζεται Hyundai Curb Concept και αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται τόσο για τον μοντέρνο χαρακτήρα του, όσο και για στοιχεία όπως το compact πεντάθυρο σχήμα, το αυξημένο ύψος από το έδαφος, και (τουλάχιστον στην πρωτότυπη μορφή του) από τις μεγάλες ζάντες του. Προς το παρόν η Hyundai δημοσιεύει αποκλειστικά τις δύο πρώτες φωτογραφίες του Curb Concept, ενώ ο αμερικανικός ειδικός τύπος το θέλει να τοποθετείται κάτω από το ix35, τόσο σε μέγεθος όσο και σε μηχανικά σύνολα.

H κωδική ονομασία του Curb είναι HCD-12 και το μοντέλο έχει σχεδιαστεί στα στούντιο της Hyundai στην California, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η σχεδίαση του αποτελεί το επόμενο βήμα από την τάση Fluidic-Sculpture που γνωρίσαμε σε μοντέλα όπως το ix35 αλλά και τα Sonata/Elantra που πωλούνται στις Η.Π.Α.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να έχει τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ όπως όλα δείχνουν από την εντυπωσιακή εμφάνιση του, αν τελικά το δούμε στο δρόμο σίγουρα θα αποτελέσει μια πολύ δυνατή απάντηση σε αυτοκίνητα όπως το Nissan Juke! Η πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του Curb είναι άκρως φουτουριστική και δείχνει την υψηλή τεχνολογία που η Hyundai θέλει να χρησιμοποιήσει στο αυτοκίνητο, ενώ τα καθίσματα δείχνουν να ενώνονται στις άκρες τους με την κεντρική κονσόλα. Περισσότερα την επόμενη εβδομάδα που θα δούμε το Curb επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Πηγή: autotriti.gr