Η Bentley Motors έχει κάνει επιπλέον επενδύσεις όσον αφορά στις εμπειρίες των πελατών της, δημιουργώντας νέες, πλήρως συμμετοχικές, καινοτόμες και ψηφιακά ενδιαφέρουσες εμπειρίες στις ιστορικές κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe, που θα παρουσιαστούν επίσημα από τον επόμενο μήνα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στο κεντρικό εργοστάσιο της θρυλικής μάρκας θα επιτρέψουν στους πελάτες να δημιουργήσουν τη δική τους σχεδιαστική κληρονομιά Bentley καθώς και να απολαύσουν μια ψηφιακά συμμετοχική διαδικασία μετασχηματισμού, μία τρισδιάστατη εμπειρία που θα ζωντανέψει την ιστορία της μακράς και πλούσιας ιστορίας της εταιρείας. Αυτή η σημαντική εξέλιξη αποτελεί τμήμα της επένδυσης-ορόσημο 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών της μάρκας, τόσο για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων όσο και στις κεντρικές εγκαταστάσεις του «dream factory» της εταιρείας που απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζομένους.

Ένας αποκλειστικός οικοδεσπότης θα καλωσορίσει τους πελάτες της Bentley, ο οποίος στη συνέχεια θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη περιήγηση στο εργοστάσιο για να εμπνεύσει και να δημιουργήσει ιδέες για τη σύνθεση των τελικών προδιαγραφών του αυτοκινήτου τους.

Ένας νέος χώρος εμπειρίας πελατών στο Excellence Center for Vehicle Finish θα προσφέρει κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία ενός έργου εξατομικευμένης τέχνης.

Οι πελάτες θα κληθούν να επιλέξουν από μια σειρά από τα πιο πρόσφατα φινιρίσματα βαφής, βιώσιμα δέρματα, σχέδια ραφής, τους πιο φίνους καπλαμάδες ξύλου, οροφές για τις cabrio εκδόσεις, ταπέτα και ποικιλίες ζωνών ασφαλείας, υπό την καθοδήγηση συμβούλων σχεδιασμού για να παρέχουν προτάσεις για συνδυασμούς και τελική αισθητική που θα κάνουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους πραγματικότητα.

Το ειδικό τμήμα ξυλοτεχνίας με περισσότερα από εννέα βιώσιμα φινιρίσματα ξύλου από όλο τον κόσμο, θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν τους δικούς τους καπλαμάδες και να μάθουν πως το τελικό αυτοκίνητό τους θα ταιριάζει με μοναδική ακρίβεια με αυτό που έχουν φανταστεί. Προσφέρονται επίσης φινιρίσματα κατά παραγγελία, με υλικά όπως η πέτρα, τα ανθρακονήματα και το κατεργασμένο αλουμίνιο.

Η Caren Jochner, Global Head of Brand Experience της Bentley, δήλωσε: «Το HomeofBentley, η ιστορική έδρα της εταιρείας, αποτελεί σημείο αναφοράς στην παραγωγική διαδικασία. Το κέντρο εμπειριών πελατών μας, το CW1 House, είναι ένα μέρος όπου μπορούμε να διασκεδάσουμε τους πελάτες μας σε ένα αποκλειστικό περιβάλλον και μπορούν να απολαύσουν το να γνωρίζουν σε βάθος την μάρκα. Η ικανότητα και το πάθος των τεχνιτών μας που εργάζονται με τα καλύτερα υλικά υποστηρίζονται τώρα από συμμετοχικές ψηφιακές καινοτομίες, όπως η έκθεση 180-μοιρών στο Lineage και το νέο μας Phygital Table, που δημιουργεί ευκαιρίες στους πελάτες να εξατομικεύσουν την προτιμώμενη ξενάγησή τους στο εργοστάσιο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία οθόνης αφής.»