Ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού (gender reveal party) στο Μεξικό μετατράπηκε σε τραγωδία, όταν αεροσκάφος που συμμετείχε στην όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού, συνετρίβη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τη ζωή του. Οι μελλοντικοί γονείς αποφάσισαν να γιορτάσουν την εγκυμοσύνη μαζί με συγγενείς και φίλους.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα με τα μπαλόνια και έφτανε η στιγμή της αποκάλυψης του φύλλου, σε βίντεο ντοκουμέντο, που τραβήχτηκε από έναν καλεσμένο του πάρτι, φαίνεται το μικρό αεροσκάφος να πετάει αργά προς το σημείο που ήταν το πάρτι. Καθώς το αεροπλάνο πλησίαζε, απελευθέρωσε ροζ καπνό για να αποκαλύψει ότι το ζευγάρι, από το Σαν Πέδρο του Μεξικού, περιμένει κοριτσάκι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η SUN, με το που άφησε τον ροζ καπνό το αεροσκάφος, ο πιλότος φαίνεται να τράβηξε το αεροσκάφος Piper PA-25-235 Pawnee προς τα πάνω και το αριστερό φτερό ξαφνικά κόπηκε, στέλνοντας το αεροσκάφος σε τρελή πορεία μέχρι που λίγο αργότερα συνετρίβη, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση έδειχναν να αγνοούν την τραγωδία που σημειώθηκε κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους και συνέχισαν να γιορτάζουν μαζί με το ζευγάρι, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα για το κοριτσάκι.

Ο 32χρονος Luis Angel N. ήταν ο πιλότος και το μόνο άτομο στο μικρό αεροπλάνο. Βρέθηκε πεσμένος στα συντρίμμια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.