Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγωδία που σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, όταν μια διακεκριμένη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη New York Post, στο σπίτι ήταν οι γονείς της, όταν η κόρη τους μπήκε στο δωμάτιο του μωρού της γύρω στις 7 π.μ. του Σαββάτου πυροβόλησε το παιδί και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα κίνητρα είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ενώ γείτονες της Δρ. Κρίσταλ Κασκέτα αναφέρουν ότι μέσα στο καλοκαίρι, τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές είχαν πάει περιπολικά και ασθενοφόρα στο σπίτι της.

«Μέσα στο καλοκαίρι ασθενοφόρα και αστυνομικοί είχαν έρθει δύο, ίσως τρεις φορές αυτό το καλοκαίρι. Τουλάχιστον δύο φορές», είπε χαρακτηριστικά, ο 71χρονος Μπομπ Στιούαρτ.

«Ο άνθρωπος αυτός άκουσε τον πρώτο πυροβολισμό, αλλά νόμιζε ότι κάτι είχε πέσει. Στη συνέχεια άκουσε τον δεύτερο πυροβολισμό πριν προλάβει να φτάσει στο δωμάτιο για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει και βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τη γιατρό και το μωρό της νεκρούς. Γνωρίζουμε, 100%, χωρίς αμφιβολία, ότι επρόκειτο για δολοφονία-αυτοκτονία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ένας αστυνομικός.