Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι του στην τέχνη των τατουάζ. Όπως, για παράδειγμα, μια 89χρονη κάτοικος οίκου ευγηρίας, που εκπλήρωσε την επιθυμία της να κάνει τατουάζ, αφού η ασυνήθιστη επιθυμία της έγινε επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Hilda Parsons ζει στο Maiden Castle House στο Dorchester, κανόνισε να επισκεφτεί έναν καλλιτέχνη τατουάζ. Αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό της για τυχόν κινδύνους για την υγεία της και βεβαιώθηκε ότι γνώριζε τι θα περιλάμβανε η διαδικασία, η Beccy, μία από τις φροντιστές στο Maiden Castle House, επικοινώνησε με έναν τοπικό καλλιτέχνη τατουάζ.

Ο Nathan από το Tattoo Lounge στο Weymouth δημιούργησε ένα σχέδιο για να καταγράψει την αγάπη της Hilda για την παρατήρηση πουλιών, με τη Hilda να επιλέγει ένα κομψό έργο τέχνης από πουλιά σε ένα κλαδί. Η Hilda είπε: «Δεν υπάρχουν πολλοί στην ηλικία μου που κάνουν το πρώτο τους τατουάζ. Η υπέροχη ομάδα στο Maiden Castle House έκανε τα πάντα για να κάνει την επιθυμία μου δυνατή και τίποτα δεν είναι πολύ πρόβλημα. Είμαι τόσο ευχαριστημένη με το τατουάζ μου».

Ο Ash Smith, Διευθυντής του Maiden Castle House, δήλωσε, σύμφωνα με το itv.com: «Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητές μας είναι ανθρωποκεντρικές και ότι μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα. Είμαστε χαρούμενοι που βοηθήσαμε τη Hilda να εκπληρώσει την επιθυμία της. Το τατουάζ φαίνεται υπέροχο και είναι μια μόνιμη υπενθύμιση της εξωστρεφούς φύσης της».

Η Carol Parsons, μια συγγενής της, είπε: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η μαμά μπορεί ακόμα να μειώνει διάφορες εμπειρίες που ήθελε να κάνει, από τη λίστα επιθυμιών της. Έχει πάντα μια νέα ιστορία να μας πει. Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι στη μετέπειτα ζωή της, η μαμά εξακολουθεί να έχει πολλές νέες εμπειρίες και να φτιάχνει χαρούμενες αναμνήσεις, οπότε ευχαριστώ το Maiden Castle House που βοήθησε να επιτευχθεί αυτό».