Οι απογευματινοί επισκέπτες ενός γυμναστηρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προπόνησή τους, καθώς ένας μεθυσμένος άντρας έφτασε έξω από το γυμναστήριο με άγριες διαθέσεις. Τα καταγεγραμμένα πλάνα, δείχνουν τον μεθυσμένο άντρα σε αμόκ, να προσπαθεί να μπει στο γυμναστήριο με άγριες διαθέσεις.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok, ο ταραγμένος 78χρονος άνδρας παρατηρείται να κλωτσάει επανειλημμένα τη γυάλινη πόρτα που βρίσκεται στην είσοδο του γυμναστηρίου. Ο άνδρας ακούγεται να βγάζει κραυγές, καθώς οι δυνατές κλωτσιές του σπάνε το γυαλί.

Κάποια στιγμή, ο ίδιος σταματά και φαίνεται να λέει με το στόμα «ανοίξτε την πόρτα» προτού επιτεθεί ξανά σε αυτή με το πόδι του. Όσο περνούσε η ώρα, το περιστατικό γινόταν όλο και πιο έντονο, ενώ το άτομο που βιντεοσκοπούσε το βίντεο φάνηκε να προφυλάσσεται, με το να κρύβεται πίσω από ποδήλατα γυμναστικής, σύμφωνα με το nypost.com.

Εν τω μεταξύ, μια ανακοίνωση ακούστηκε σε όλο το γυμναστήριο, η οποία φαίνεται να λέει ότι «πατήθηκε το κουμπί έκτακτης ανάγκης». Στη συνέχεια, σε ένα δεύτερο βίντεο, ο άνδρας παρατηρείται να κείτεται στο πάτωμα με τέσσερις αστυνομικούς να έρχονται για να τον βοηθήσουν. Ενώ η συνομιλία μεταξύ του άνδρα και των αστυνομικών δεν ακούγεται, ο άνδρας, σε κάποια φάση, φαίνεται να κάνει χειρονομίες προς τους επισκέπτες του γυμναστηρίου.

Αφού συνομίλησαν μαζί του, οι αστυνομικοί τον βοήθησαν να σηκωθεί και τον συνόδευσαν μακριά από τον χώρο. Η αστυνομία της Βικτώρια ισχυρίζεται ότι το περιστατικό – το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από ξαφνιασμένους θεατές μέσα στο γυμναστήριο – εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 20:25 το βράδυ της Κυριακής. «Ένα παράθυρο έσπασε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ωστόσο δεν έγινε είσοδος στο κτίριο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ο 78χρονος άνδρας συνελήφθη επί τόπου και του δόθηκε ειδοποίηση για παράβαση του νόμου λόγω μέθης. Αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή περαιτέρω ερευνών σε σχέση με τις ζημιές», συμπλήρωσαν.